Дослідна експлуатація

Набули чинності зміни, що удосконалюють реєстрацію та облік науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт і дисертацій

09/10/2023
checklist-2470549_1280

Набув чинності наказ МОН України, яким внесено зміни до Порядку державної реєстрації та обліку науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт і дисертацій.

Документ упорядковує та удосконалює механізм реєстрації та обліку зазначених робіт і дисертацій за допомогою електронної системи з віддаленим доступом, а також деталізує процеси з оформлення та внесення змін у реєстраційні та облікові документи.

Зокрема, упорядковано та уточнено процедуру заповнення реєстраційних та облікових документів і їхнє передання до ДНУ «УкрІНТЕІ» для державної реєстрації та обліку відкритих за режимом доступу науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт і дисертацій та тих, які містять інформацію з обмеженим доступом.

Крім того, надано детальні інструкції внесення змін до облікових і реєстраційних документів та спрощується процедура заповнення облікової картки науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт.

Джерело

Останні новини