Дослідна експлуатація

Відкривай портал у науку: Мала академія наук та Музей науки запрошують стати учасником інтерактивного проєкту

27/03/2023
6421669d0053e201175447

З 31 березня у торгово-розважальному центрі «Gulliver» стартує інтерактивний музей «Відкривай портал у науку», організований за підтримки Малої академії наук та однойменного Музею. Вхід у музей безоплатний за умови попередньої реєстрації.

Простір стане справжнім порталом у науку: на практиці пояснить дітям та дорослим, як працює голограма, звичайний поршень та повітряний глушник. Познайомить з такими явищами, як симетрія обличчя, відчуття балансу та магнетизм. З кожним науковим експонатом можна і необхідно взаємодіяти.

«Ми помітили, що зараз не вистачає якісних заходів для дітей. Тому вирішили дати відповідь на цей запит у науково-ігровому форматі. Щасливі, що на цьому шляху зустріли Малу академію наук, яка робить неймовірні речі, популяризуючи цікаву науку. Обіцяємо, це буде захоплива історія для всіх – як дітей, так і батьків», – коментує Катерина Жураківська, директорка з маркетингу ТРЦ «Gulliver».

Третій рік поспіль досвід Музею науки МАН доводить, що шлях пізнання науки через дотик, відчуття, спостереження та експерименти – найцікавіший для дітей.

«Ми радо погодились на пропозицію ТРЦ «Gulliver» разом реалізувати цей проєкт, бо #наука_всюди. Цього разу ми доповнюємо простір майстернею ідей. Кожен може спробувати збудувати міст та вежу з незвичних матеріалів, потренувати мозок та швидкість реакції», – розповідає Марія Дуброва, директорка Музею науки Малої академії наук України.

Музей працюватиме з 31 березня до 30 червня з 11:00 до 17:00 у будні та з 11:00 до 19:00 – у суботу і неділю. Понеділок та вівторок – вихідні. Кожен охочий зможе відвідати науковий простір на 4-му поверсі ТРЦ «Gulliver» за адресою Спортивна площа, 1А.

Забронювати місце можна за посиланням.

Для цього потрібно:

  • виберіть подію в календарі
  • заповніть форму реєстрації та натисніть «Забронювати».

Для безпеки відвідувачів на території комплексу передбачено укриття, що розташоване на паркінгу Р-1 ТРЦ.

Медіа завжди можуть поставити додаткові питання щодо проєкту зв'язковій МАН 0939583742 Лєді Саражиній.

Джерело

Останні новини